Over mij

Ik ben Arnold Hof (1967), woon in Zutphen en in het dagelijks leven werk ik als Opleidingsadviseur bij Zozijn.
Ruim 15 jaar geleden begon ik (aarzelend) op de yogamat. Regelmatig had ik fysieke klachten en zocht een manier om blessurevrij te worden, en vooral te blijven. Aarzeling omdat ik tijdens de les merkte hoe stijf mijn lijf was en ook hoe ongeduldig ik kan zijn:-). Wel had ik het idee dat yoga goed voor me was en het duurde even voor alles op z'n plek viel.

Yoga heeft mij bewust gemaakt van terugkerende patronen die niet helpend voor mij waren. Ik was veel in mijn hoofd en ging regelmatig over mijn grenzen, met blessures of fysieke klachten tot gevolg. De yogalessen hebben mij geleerd mezelf beter te observeren en goed voor mezelf te zorgen op een duurzame manier.

Yoga AHOY

In Yoga valt mijn belangstelling voor sport, psychologie en filosofie allemaal samen. In voorjaar 2019 haalde ik het diploma Vinyasa Yoga docent. Na de docentenopleiding volgde ik diverse bijscholingen (Gezonde rug, Yin Yoga, Trauma Sensitive en de DRU Yoga docentenopleiding).

En zo ontstond Yoga Ahoy. Ahoy als afkorting voor Arnold Hof Yoga. Ahoy is naast het bekende gebouw ook een roep waarmee men een onbekend schip riep. En zie hier de parallel met de yogalessen, de yogamat is misschien wel onbekend terrein. De houdingen en oefeningen nodigen je uit het onbekende in jezelf te verkennen. Je horizon te verbreden.

Zie ik je op de mat?
Kennismaken met Yoga-Ahoy kan met een gratis proefles. Of meteen aanmelden? Klik op inschrijven, kies een les en ervaar Yoga Ahoy!
Inschrijven