Blog
Blijf op de hoogte

Yoga Ahoy nieuws

De geneugten van vooroverbuigingen in Yoga: een diepe duik in ontspanning en flexibiliteit
Nu de feestdagen achter de rug zijn en het dagelijks leven weer aanvangt, kan het vinden van rust en ontspanning een uitdaging zijn. Gelukkig biedt yoga een heerlijke reeks houdingen om ons te helpen de dagelijkse stress los te laten en diepe ontspanning te ervaren.
January 13, 2024
Lees blog
Heupopeners voor meer flexibiliteit
Heupopeners zorgen ervoor dat het heupgebied soepeler en flexibeler wordt. Dit heeft een positief effect op hoe je lichaam beweegt. Naast positieve fysieke effecten relateren we heupen vaak aan emoties. Heupopeners kunnen helpen om oude emoties los te laten. Kortom, tijd om het de komende weken eens flink op de heupen te krijgen.
December 13, 2022
Lees blog
Yoga AHOY online, voorlopig het nieuwe normaal.
De yogalessen op de woensdagavond zijn voorlopig online. Online yoga is het nieuwe 'normaal'. En als yogi's bewegen we soepel mee met de veranderingen die zich aandienen. We maken er het beste van. Hoe maken we van een online yogales een mooie ervaring?
January 17, 2022
Lees blog
Yoga Ahoy decemberprogramma: uit je comfortzone en (toch) op de mat!
Je hoeft als yogi niet stil te zitten (of juist wel:-). Internet staat vol met yogavideo' s van goede docenten en daar kan je zo mee aan de slag. De ervaring leert ook dat met elkaar een moment plannen beter werkt om in het ritme te blijven. Daarom kan je de komende maand deelnemen aan online yoga en/of "vroege vogel yoga'.
November 29, 2021
Lees blog
We gaan beginnen!
Hoi yogaliefhebbers, zin om de mat (weer) op te stappen? Ik zeker! Na ruim een jaar onlinehuiskameryoga ( ook leuk!) kijk ik er naar uit elkaar te ontmoeten, te horen lachen, puffen en zuchten:-) en ontspannen de mat weer af te stappen. Vanaf 8 september starten we in het 'Middenhuis'.
September 10, 2021
Lees blog
Zie ik je op de mat?
Kennismaken met Yoga-Ahoy kan met een gratis proefles. Of meteen aanmelden? Klik op inschrijven, kies een les en ervaar Yoga Ahoy!
Inschrijven