Yoga Ahoy decemberprogramma: uit je comfortzone en (toch) op de mat!

November 29, 2021

Yogaliefhebbers Ahoy,

Vanaf afgelopen zondag zijn de maatregelen van kracht die er toe leiden dat de avondlessen in het Middenhuis komen te vervallen. Dat is jammer en tegelijk is het niet anders. Ook hier maken we weer het beste van.  

Online yoga
Je hoeft als yogi niet stil te zitten (of juist wel:-). Internet staat vol met yogavideo' s van goede docenten en daar kan je zo mee aan de slag. De ervaring leert ook dat met elkaar een moment plannen beter werkt om in het ritme te blijven. Daarom kan je de komende maand deelnemen aan online yoga en/of "vroege vogel yoga'. Online yoga, voor de 1 een heerlijke oplossing, je rolt je matje uit op zolder en klaar. Terwijl een ander liever niet meedoet omdat de energie van de zaal gemist wordt. En weer ander is overdag al veel online en wil dan s'avonds wel wat anders. Maak je afweging!  1 & 15 december kan je online les volgen, van 19.00 - 20.00. De link wordt gedeeld via de Yoga-Ahoy groepsapp.

Vroege vogel yoga
En je weet in yoga zoeken we weerstand op, en in die weerstand zit de groei verborgen! Daarom nu speciaal voor avondmensen: vroege vogel yoga. Woensdag 8 & 23 december starten we om 06.30 (ja dat lees je goed:-) in het Middenhuis de dag met een yogales. Degene die al eerder 'vroeg in de ochtend yoga'  ervaren hebben weten, de energie en ontspanning neem je de hele dag mee! Uiteraard zorgen we voor voldoende ruimte, frisse lucht, mondkapje en kopje thee bij binnenkomst.

Laat je even weten of je komt? Bij 6 deelnemers is de afspraak definitief. Graag ook hier opgeven in de Yoga-Ahoy groepsapp.

Programma december samengevat:

1 december 19.00 - 20.00  online
8 december 06.30 - 08.00 Middenhuis
15 december 19.00 - 20.00 online
23 december 06.30 - 08.00 Middenhuis


Voor de les in het Middenhuis geldt het gewone tarief, 10 euro per les. De onlinelessen in december krijg je van Sinterklaas, speciaal voor de Yoga Ahoy leden!

Hoop je te zien!

Groeten Arnold

Zie ik je op de mat?
Kennismaken met Yoga-Ahoy kan met een gratis proefles. Of meteen aanmelden? Klik op inschrijven, kies een les en ervaar Yoga Ahoy!
Inschrijven